About

NIKOLI KONČANO

V družbi FCB LJUBLJANA verjamemo, da se najboljši del zgodbe blagovne znamke nikoli ne konča. Tisti del, v katerem se vedno vprašamo, kaj lahko naredimo še bolje. In se sprašujemo, kaj sledi. Kaj nas čaka tam zunaj. Kaj moramo še odkriti. In to ni le zgodba o blagovni znamki ali ideji. To je zgodba o vseh nas. Ves čas stopamo naprej. Nenehno se oziramo nazaj. Stalno smo sredi delovnega procesa.

SPOZNAJTE BLAGOVNO ZNAMKO

TEMELJ

Začne se s prepričanjem: Vsaka uspešna blagovna znamka ima poslanstvo. Poiščite ga. Spoznajte ga. Živite ga. Poiščite ga s preučevanjem preteklosti. Spoznajte ga z razumevanjem sedanjosti. Živite ga v pričakovanju prihodnosti. Kadar so korenine blagovne znamke močne, kadar segajo do temeljev, se ni treba bati sprememb.

POSKRBITE, DA BO LJUDEM MAR ZA BLAGOVNO ZNAMKO

SPODBUDITE VEDENJE

Da, vzbudite pozornost ljudi. Da, spodbudite jih k razmišljanju, čutenju, vznemirjenju. In nato jih premaknite k dejanjem. Da bodo ukrepali, spremenili, šli od točke A do točke B. Odprite vrata svoje blagovne znamke in povabite svet noter. Dajte jim vzrok za čudenje in razlog za vrnitev. To je krog življenja blagovne znamke. Če delo dobro opravite, je ta krog neskončen.

POSKRBITE, DA IMA NAJVEČJI EGO V PROSTORU BLAGOVNA ZNAMKA

POGUMNI SKUPAJ

Naša filozofija? To je naša skupna stvar. Uspeh enega od nas je uspeh vseh nas. Pomembno je, da ustvarimo odnose, prostore in situacije, v katerih lahko izbiramo pogumne predloge, v katerih lahko naši partnerji sprejemajo pogumne odločitve in v katerih lahko skupaj začnemo pogumno, nikoli končano delo.

ZGODOVINA

Družba FCB Ljubljana je bila ustanovljena leta 1989 kot PAN Advertising in je bila ena od pionirjev oglaševanja v Sloveniji. Ustanovil jo je izvršni kreativni direktor Tomaž Pangeršič s partnerji. Agencija bo letos praznovala 31. obletnico. Nagrajena je bila na večini mednarodnih in nacionalnih dogodkov, ki nekaj veljajo, med drugim je prejela nagradi Epica Pyramide in Moscow Golden Apple. Naša agencija nudi celovito storitev in ima zveste stranke.

EKIPA

Spoznajte našo ekipo vrhunskih strokovnjakov in nasmejanih ljudi.

About

VRHUNSKE STORITVE

Celovita skrb za vašo blagovno znamko.