About

360 STOPINJ USPEHA

Negujemo in oblikujemo vseh 360° sveta in poskrbimo za vrhunske rezultate.

Kreativna strategija

Vedno se začne … z dobro idejo. Skladno z vašimi poslovnimi cilji pripravljamo učinkovite kreativne koncepte, s katerimi je vaša blagovna znamka prepoznavna in opazna, v mislih potrošnikov pa jo zasidramo v izbrani segment. Strokovno pripravljeni vizualni elementi, celostna grafična podoba in tekstopisje so temelji vsake kreativne strategije, s katero vam zlahka pomagamo zgraditi zgodbo vaše blagovne znamke.

Strateško načrtovanje

Načrtujete trženje novega izdelka oz. storitve ali preprosto želite učinkovitejše trženje obstoječih storitev? Vedno je treba začeti s celostno strategijo, ki vključuje analizo konkurence, pripravo marketinškega spleta (4P ali 7P), analizo SWOT, širšo analizo ekonomskega in pravnega okolja. Le tako lahko blagovno znamko ustrezno pozicioniramo in zagotovimo optimalne marketinške rezultate.

Medijsko načrtovanje in zakup

Če želimo biti vidni, moramo biti na pravem mestu ob pravem času. Glede na vaše cilje pripravimo medijski načrt in zakup, pri tem pa upoštevamo vse ključne kazalnike, kot so doseg medija, gledanost oz. poslušanost medija in vsebinska primernost, ter tako zagotovimo, da vaša blagovna znamka doseže izbrano ciljno skupino – ob pravem času, na pravem mediju.

Digitalni marketing

Iskanje, deljenje, primerjanje, nakupovanje, ocenjevanje, informiranje, komentiranje so aktivnosti, ki jih potrošniki vsakodnevno izvajajo na spletu. Vključevanje digitalnih kanalov je torej obvezen element vsake resne komunikacijske kampanje. Naj gre za upravljanje družbenih omrežij ali za oglaševanje na njih, za optimizacijo spletnih strani ali pripravo kampanj Google Ads – za vse to smo na voljo mi.

Organizacija dogodkov

Za vas lahko organiziramo celoten dogodek, poskrbimo za kreativni koncept, organizacijo, vse potrebne dokumente in nastopajoče. Glede na izbrani koncept najdemo optimalno lokacijo in priskrbimo vso potrebno tehnično podporo za izvedbo nepozabnega dogodka in vrhunsko aktivacijo obiskovalcev.

Promocije

Ključna prednost promocij in degustacij je neposreden stik med proizvajalcem in potrošnikom na mestu nakupa. Promocije pripravimo skrbno, promotorje namreč vedno dobro informiramo o blagovni znamki in izbranem izdelku, saj tako zagotovimo, da do potrošnika pride pravo sporočilo. Koncepte vedno prilagodimo željam in ciljem, organiziramo torej preproste samplinge in degustacije, pa tudi kompleksne in interaktivne promocije, pri katerih potrošnika aktivno vključimo v koncept.

NAŠE DELO

Ponosni smo na naše odlične naročnike in skupne projekte. Oglejte si nekaj najbolj zanimivih.

About

INDIVIDUALNE STORITVE

Prilagojene storitve za celovito skrb za blagovno znamko.